Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uginuli dupin u Pakoštanima

More na plaži u Pakoštanima izbacilo tijelo uginulog dupina

dupin
Pixsell
09.01.2010.
u 14:14

U zadarskoj policiji kažu kako je riječ o dupinu dugom oko tri metra i teškom oko 350 kilograma i da na njemu nema vidljivih tragova nasilja.

ZADAR - Zadarska policija danas je u 12,10 sati od Županijskog centra 112 zaprimila dojavu da je more na plažu Cluba Medeteranee u Pakoštanima izbacilo uginulog dupina.

U policiji kažu kako je riječ o dupinu starom dugom oko tri mera i teškom oko 350 kilograma, no da na njemu nisu uočeni tragovi nasilja.

Uginulu životinju tijekom dana bi trebali preuzeti stručnjaci s Veterinarskog fakulteta.

Hrvoje Gomerčić sa Veterinarskog fakulteta u Zagrebu kaže nam kako je najvjerojatnije riječ o dobrom dupinu koji obitava u ovom dijelu Jadrana ali da će tek nakon obdukcije, koja će biti provedena idućih dana, moći utvrditi točan uzrok smrti dupina.  

Ključne riječi

Komentara 3

OK
Okey15
22:15 09.01.2010.

Obožavam ovaj projekt! Zarađuješ, a gotovo ništa ne radiš! U roku od 6 dana sam osigurao mjesečni prihod od 3176 kuna!!! ----> www.gdi-wealth.ws

OB
-obrisani-
00:05 10.01.2010.

Dokle da dozvoljavamo ovo? Danas dupin a sutra tko zna. Ponovo uvesti vize!

IZ
izbrisan
17:15 10.01.2010.

Zasto od toga praviti senzaciju ili tragediju.Dupini umiru takodjer.Ili mozda nikad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije