Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AHSS

Mladi Jastreb: Euroskeptici smo, ali idemo spasiti što se spasiti da!

Branko Borković - Mladi Jastreb
Ivana Ivanović/PIXSELL
10.03.2013.
u 15:09

Branko Borković, predsjednik AHSS-a bio je u Splitu na osnivačkoj skupštini podružnice za čiju je predsjednicu izabrana Gordana Radić.

Branko Borković, mladi Jastreb predsjednik Autohtone Hrvatske seljačke stranke (AHSS), u Splitu je bio na osnivačkoj skupštini na kojoj je za predsjednicu izabrana Gordana Radić. Najavio je kako planiraju izaći na predstojeće lokalne izbore, ali i na izbore za Europaralment.

-Mi smo euroskeptici, ali idemo pokušati spasiti što se spasiti da – poručio je mladi Jastreb koji je komentirao i aktulanu aferu u Vladi koja je rezultirala ostavkom ministra turizma Veljka Ostojića.

-Ovu vladu otkako je preuzela vlast, prate afere. Prošla je hodala po rubu ponora, a ova je napravila korak naprijed, samo ne znamo gdje je dno – poručio je Borković.

Borković je istaknuo kako nema ništa protiv političkog angažmana 48 umirovljenih hrvatskih generala, koji su u Vukovaru održali izbornu skupštinu, ali ipak kaže, da bi, ukoliko se žele baviti politikom, trebali osnovati političku stranku, a ne udrugu građana.

Komentara 2

KA
kajinx
15:48 10.03.2013.

Idemo osnovati puno stranaka, jedna za svakog stanovnika i onda se nadati da ćemo pobjediti na izborima. Koje zablude! Ljubitelji Hrvatske, samo jedna (brojkama: 1) stranka Hrvata može nas spasiti.

Avatar CrimsonKing³
CrimsonKing³
16:48 10.03.2013.

A evropskeptici su oni koji su za EU, ako niste znali. Oni su nesto sto se zove "kontrolisna opozicija." Cak im i samo ime govori i otkriva mnogo toga: kao, mi se pravimo da smo protiv necega (skepticni smo), ali smo na kraju dana za to. : )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije