Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti

Mladi Jastreb: Euroskeptici smo, ali idemo spasiti što se spasiti da!

Branko Borković, predsjednik AHSS-a bio je u Splitu na osnivačkoj skupštini podružnice za čiju je predsjednicu izabrana Gordana Radić.
10. ožujka 2013. u 15:09 2 komentara 5 prikaza
Branko Borković - Mladi Jastreb
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Branko Borković, mladi Jastreb predsjednik Autohtone Hrvatske seljačke stranke (AHSS), u Splitu je bio na osnivačkoj skupštini na kojoj je za predsjednicu izabrana Gordana Radić. Najavio je kako planiraju izaći na predstojeće lokalne izbore, ali i na izbore za Europaralment.

-Mi smo euroskeptici, ali idemo pokušati spasiti što se spasiti da – poručio je mladi Jastreb koji je komentirao i aktulanu aferu u Vladi koja je rezultirala ostavkom ministra turizma Veljka Ostojića.

-Ovu vladu otkako je preuzela vlast, prate afere. Prošla je hodala po rubu ponora, a ova je napravila korak naprijed, samo ne znamo gdje je dno – poručio je Borković.

Borković je istaknuo kako nema ništa protiv političkog angažmana 48 umirovljenih hrvatskih generala, koji su u Vukovaru održali izbornu skupštinu, ali ipak kaže, da bi, ukoliko se žele baviti politikom, trebali osnovati političku stranku, a ne udrugu građana.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • kajinx:

    Idemo osnovati puno stranaka, jedna za svakog stanovnika i onda se nadati da ćemo pobjediti na izborima. Koje zablude! Ljubitelji Hrvatske, samo jedna (brojkama: 1) stranka Hrvata može nas spasiti.

  • Avatar CrimsonKing³
    CrimsonKing³:

    A evropskeptici su oni koji su za EU, ako niste znali. Oni su nesto sto se zove "kontrolisna opozicija." Cak im i samo ime govori i otkriva mnogo toga: kao, mi se pravimo da smo protiv necega (skepticni smo), ali ... prikaži još! smo na kraju dana za to. : )