Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li toliko izdvojili?

Mislite da je sladoled u Hrvatskoj skup? Pogledajte ovaj račun, kuglica je 53 kune

Sandra Simunovic/Pixsell, čitatelj
28.06.2023.
u 10:49

I neki strani mediji raspisali su se o enormnim cijenama na Jadranu. Naravno, nije ni u Hrvatskoj najskuplje.

O paprenim cijenama na Jadranu piše se svakodnevno, a čak su i neki strani mediji primijetili kako je Hrvatska postala skupa. Tako se austrijski Kronen Zeitung čudi kako je u Hrvatskoj parking 40, ali ne kuna nego eura. Navode i druge visoke cijene, maslac koji se prodaje za 4,5 eura, pizza za 18 eura... 

I još se dodaju kako nije riječ o bogatoj Švicarskoj već o nekoć jeftinoj destinaciji za odmor. Domaći ljudi, pogotovo oni koji se sjećaju kuglice sladoleda za tri kune, u šoku su kad vide da na Jadranu moraju izdvojiti od 2 eura, do 3,5 u prosjeku. Negdje se kuglice sladoleda prodaju i po 30 kuna

No nije ni na Jadranu najgore.

Čitatelj Večernjeg lista poslao nam je fotografiju računa iz Miamija. Kuglicu sladoleda tamo je platio 8 dolara, odnosno 7,10 eura. Ili 53,49 kuna. Biste li vi toliko izvdvojili?

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

LJ
ljeto90
14:05 28.06.2023.

Sada će hrvati staviti kuglicu 7 eura??

PE
Penkalar
12:01 28.06.2023.

Kakav je zivotni standard u Majamiju, a kakav u recimo Porecu?

DO
DORATOM
15:21 28.06.2023.

A koliko je njihova plaća,a koliko naša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije