Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK AGRESIJE

'Ako se Rusija mobilizirala, moramo i mi!': Europa odgovara Putinu na nove dramatične scenarije

03.10.2022.
u 10:59

Predsjednik Europskog vijeća najavljuje akciju zbijanja redova građana, poduzeća i političkih lidera te smatra da je Rusija na Europu lansirala 'energetsku bombu'

Komentara 17

Avatar Nlnja
Nlnja
12:33 03.10.2022.

Treba pod hitno provesti mobilizaciju, svi radno sposobni Hrvati moraju biti spremni ići na frontu čuvati europsku granicu od agresora. Pridružio bih se i ja, no trenutno sam u Münchenu.

5S
505.scrtom
12:41 03.10.2022.

siromašni se međusobno rokaju, dok bogati i njihova djeca sa strane samo gledaju i tako se sve više bogate na tuđim grbačama.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
10:34 03.10.2022.

Ne mogu pročitati ovu Krasnecovu pisaniju pa ne znam što je točno sadržaj članka no vidim da se u naslovu spominju riječi "mobilizacija" i "EU" u kontekstu ruske mobilizacije. Ako se radi o mobilizaciji ljudstva u državama članicama EUrupe, očekujemem da ovaj put trio fantastikus hrvatske politike (Milanović, Plenković i Jandroković) svojim primjerom, kao i primjerom punoljetnih članova svoje obitelji, pokažu i dokažu svoje domoljublje tako što će se dragovoljno javiti u borbene postrojbe na prvoj crti te u njima ostati do konačnog kraja sukoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?