Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI IH SADA BITI VIŠE

Kraj progona zviždača? Novi zakon zaštitio Adrijanu Cvrtilu

10.02.2023.
u 08:53

Presedan: Sudac je šest gradonačelnikovih tužbi za klevetu protiv zviždačice na prvom ročištu spojio, a zatim ih odbacio prihvativši zahtjev tužene Adrijane Cvrtile koja se pozvala na europsku direktivu

Komentara 1

TA
Tarantula
09:35 10.02.2023.

Zamisli državu gdje institucije progone zviždače i gdje se nasilnici i lopovi štite, pa to može samo država koja na vlasti ima kriminalnu organizaciju. Da li vam je sada jasno zašto poštene osobe nisu dobordošle u državne firme? Ometaju pljaču i zato se zapošljava preko veze da ima manje zviždača. HDZ je poput raka te je metastazirao po svim institucijama, vrijeme je za kirurško odstranjivanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije