Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI IH SADA BITI VIŠE
Povratak na članak

Kraj progona zviždača? Novi zakon zaštitio Adrijanu Cvrtilu

Presedan: Sudac je šest gradonačelnikovih tužbi za klevetu protiv zviždačice na prvom ročištu spojio, a zatim ih odbacio prihvativši zahtjev tužene Adrijane Cvrtile koja se pozvala na europsku direktivu

Komentari 1

TA
Tarantula
09:35 10.02.2023.

Zamisli državu gdje institucije progone zviždače i gdje se nasilnici i lopovi štite, pa to može samo država koja na vlasti ima kriminalnu organizaciju. Da li vam je sada jasno zašto poštene osobe nisu dobordošle u državne firme? Ometaju pljaču i zato se zapošljava preko veze da ima manje zviždača. HDZ je poput raka te je metastazirao po svim institucijama, vrijeme je za kirurško odstranjivanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.