Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada u Kaštelima

Kazneno prijavljen 37-godišnjak za spolnu zlouporabu djeteta

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
08.10.2020.
u 14:36

U utorak je zaprimljena dojava da je nepoznati muškarac u Kaštel Gomilici presreo dvoje djece te jednu djevojčicu poljubio i dirao, a kad su djeca počela vikati nepoznati muškarac se udaljio u nepoznatom pravcu

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela u četvrtak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od 15 godina.

Naime, u utorak je zaprimljena dojava da je nepoznati muškarac u Kaštel Gomilici presreo dvoje djece te jednu djevojčicu poljubio i dirao, a kad su djeca počela vikati nepoznati muškarac se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iz Policijske uprave su poručili kako su policijski službenici odmah po zaprimanju dojave izašli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem. Operativnim radom na terenu došli su do informacije o mogućem počinitelju, uhitili 37-godišnjaka i priveli ga u službene prostorije policije na daljnju obradu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od 15 godina, tijekom četvrtka, uz kaznenu prijavu, 37-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije