Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ GODINU DANA

Kako se pripremiti za prelazak na euro i što će biti s kreditima i štednjom? Evo što sve trebate napraviti

17.01.2022.
u 22:51

Bankomati će već 1. siječnja 2023. morati imati dovoljno novčanica eura, a trgovci će nakon tog roka još dva tjedna primati kune, ali više ih ne bi smjeli vraćati građanima. Dvojne cijene ostaju tijekom cijele 2023.

Komentara 10

Avatar Zavratnica
Zavratnica
06:50 18.01.2022.

Uvođenje eura od strane briselskih husara je odricanje od simbola suverenosti izborene u Domovinskom ratu.

TA
Tajg
07:04 18.01.2022.

E upravo istoga razloga vidiš da je Kohl bio mirotvorac. Miteran, fracuski presjednik kojega je ucijenio da baci jaku stabilnu marku, a kao poklon pao je Berlinski zid. Mastrich zaboravi, EU nije više ekonomska gospodarska unija nego je sada unija dužnika. Svaka država sa sa kreditima većih od 130% prema BPD je dosada bankrotirala. F, I,P,E kao i Grčka. Ali danas se štampa veliki broj novčanica,krpe se rupe proračuna,plasiraju se državni papiri,banke se pune novcem,velike firme dobijaju keš. Birokratski Brisel i Frankfurt rade po svaku cijenu uspostaviti jednu centralnu multikulti državu sa svim organima sile,moći sa ciljem jednoga presjednika Evrope, a države postaju regije ili boljereći provincije. Tako, kada se budu plasirale bilo kakve mjere, pravci,doktrine, je za prililegirane puno jednostavnije to nametnuti jednom presjedavajućem.

Avatar Behemot
Behemot
01:06 18.01.2022.

Penelope_o2 - diši, udah, izdah :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?