Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u Vrbovskom

Juričan došao na proslavu i vikao na megafon: Dobro je što ste nagradili Bandića

Foto: Facebook
1/3
14.03.2021.
u 13:20

Za one koji ne znaju, Milan Bandić je imao najmanje dvije optužnice na Županijskom sudu u Zagrebu, a zajedno sa svojim pajdama desetak optužnica: za korupciju, organizirani kriminal, za mito, za što god želite, naveo je Juričan

Poznati hrvatski redatelj Dario Juričan došao je na domjenak u sklopu proslave kojom se obilježava Dan Grada Vrbovskog i održao je govor o pokojnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Naime, grad Vrbovsko je prije tri dana posthumno proglasila Milana Bandića počasnim građaninom. 

- Dobar dan, građani Vrbovskog. Dario Juričan, gradonačelnik svemira. Lijepo vas pozdravljam i želim vam ugodan dan. Posebno pozdravljam gradsko vijeće i gradonačelnika Mufića, koji su glasali da Milan Bandić postane počasni građanin ovog grada, što ja podržavam. Ja i moj prijatelj Đuro - kazao je Juričan i pokazao na ljubičasti balon u obliku štakora. 

- Za one koji ne znaju, Milan Bandić je imao najmanje dvije optužnice na Županijskom sudu u Zagrebu, a zajedno sa svojim pajdama desetak optužnica: za korupciju, organizirani kriminal, za mito, za što god želite. Jedino što nije imao su optužnice za ubojstvo i otmice - naveo je Juričan. 

Istaknuo je kako je dobro što je Vrbovsko prvi grad koji je zajedno s Mufićem to odlučio nagraditi. 

- Treba Mufića ponovo izabrati, ali ne za gradonačelnika. Najmanje za župana - rekao je i dodao: - Treba dok smo tu i jesti na Mufićev račun. Hvala vam. Uživajte u ovom danu!

Pokušao je Juričan pokloniti gradonačelniku Mufiću i knjigu 'Kumek' o pokojnom gradonačelniku Zagreba, no ovaj je to odbio. 

Foto: Facebook/TS Auris

Komentara 37

KU
Kultura
13:50 14.03.2021.

Poznati redatelj? Boze, boze....

Avatar dragovič
dragovič
13:39 14.03.2021.

Ljevicarski aktivist bol boluje za Bandicem.....neznam zasto ga i spominjete.

Avatar Golum
Golum
13:53 14.03.2021.

Jurican, nakon smrti Milana i tvoji permormansi nemaju vise smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije