Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jeremić: U zemlji i izvan granica ima onih koji ne žele vidjeti Srbiju u EU

Vuk Jeremić
AFP
04.02.2010.
u 14:03

Ne može nas poremetiti bilo čija provokacija ili, nogometnim rječinkom rečeno, dribling. Srbija snažno ostaje na putu prema EU. To neće biti lak put jer postoje oni koji ne žele vidjeti zemlju u EU, kazao je Jeremić.

BEOGRAD - Šef srbijanske diplomacije Vuk Jeremić uzvratio je na kritike Jelka Kacina, izvjestitelja Europskog parlamenta, izrečene jučer kada je za Jeremića rekao da "neće biti na zadatku i razini približavanja Srbije EU sve dok bude mislio da je njegov zadatak komentiranje nogometne utakmice". Jeremić je danas u Beogradu odgovorio Kacinu kako "u zemlji i izvan granica ima onih koji ne žele vidjeti Srbiju u EU".

>>EU bez pozitivnih odgovora na zahtjev Srbije za kandidaturu

- Ne može nas poremetiti bilo čija provokacija ili, nogometnim rječinkom rečeno, dribling. Srbija snažno ostaje na putu prema EU. To neće biti lak put, jer postoje oni koji ne žele vidjeti zemlju u EU, i u Srbiji i izvan njenih granica, ali dok znate kamo idete i što želite, a što ne želite, do tada ste na pravome putu - rekao je ministar vanjskih poslova Srbije.  

Ključne riječi

Komentara 48

BT
bili-tartuf
16:57 04.02.2010.

kursulic´,..cá se ti \"uzbudjujes´\" kada se mi ne \"uzbudjujemo\" ??,,,a za skole,..ja san ti iz zabavista posá direktno na fakultet,...\"otac-prvoborac,..pa znas´kako to gre.., po partijskoj liniji\"

MA
maretipe
21:12 04.02.2010.

E vucijak sa vucijaka sad sasvim druga prica kao i kod vase brace alpski Srba to vam nije trebalo.Slusati Zslo i sad on krivi kako neko drugi ili treci ima nesto protiv Srbije jeste vi Srbi stvarno tako blesavi otvorite oci to sigurno rade Zslo pusu u vatru ali ni to ih nece vise spasiti nek posalju sada SPECIJALCE na muru cekamo vas Zslo

OB
-obrisani-
00:38 05.02.2010.

dobra mu je kravata na kockice i ja bih takvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije