Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjeglice optužuju

Izbjeglice: Nikolić je sukreator etničkog čišćenja Srba iz Hrvatske

Tadić, Nikolić (1)
Reuters/PIXSELL
15.05.2012.
u 10:22

Tomislav Nikolić posljednji je političar kojemu bi izbjeglice danas poklonile povjerenje da zastupa njihova prava, stoji u priopćenju izbjegličkog udruženja Centar za komunikaciju \'\'Pravda\'\'

Izbjegličko udruženje Centar za komunikaciju "Pravda" pozvalo je izbjeglice da u drugom krugu izbora glasuju za predsjedničkog kandidata Borisa Tadića te je iznijelo niz oštrih riječi na račun Tadićeva suparnika Tomislava Nikolića, javlja agencija Beta.

Ova izbjeglička udruga optužila je Nikolića da je "sukreator etničkog čišćenja Srba iz Hrvatske". – Kao takav, on je posljednji političar kojemu bi izbjeglice danas poklonile povjerenje da zastupa njihova prava – navodi se u priopćenju ove udruge i ocjenjuje kako "Boris Tadić vodi realnu i jedinu moguću politiku koja je u skladu sa stvarnošću kada su izbjeglički problemi u pitanju".

Podsjećaju da je "zahvaljujući toj politici Srbija je na sarajevskoj donatorskoj konferenciji dobila najviše sredstava za rješavanje izbjegličkih problema, odnosno 500 milijuna eura za projekt trajnog stambenog rješenja izbjegličkog pitanja".

Komentara 10

OB
-obrisani-
11:11 15.05.2012.

a šta misle o dačiću-malom slobi?ili o njemu nesmiju mislit jer je sa tadićem!

Avatar MK
MK
11:37 15.05.2012.

...Istina je da su Srbi sami i jedini odgovorni za egzodus civila u ljeto 1995, pogotovo za onu teatralnu bezaniju - no kakve pak sada Nikolic u tome ima odgovornosti, ili pak Tadic manje odgovornosti ima u tome, to je opet bolesna srpska logika od koje se bolje distancirati. ...Takvim glupostima bolje ne obracati paznju.

OB
-obrisani-
10:48 15.05.2012.

Šaljite ga u Hag..Prvim vozom.. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije