Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 60-GODIŠNJAK

Dvojici maloljetnika nudio novac i slao poruke tražeći da se seksaju s njim

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
17.12.2020.
u 11:56

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela

Zbog spolnog uznemiravanja maloljetnika optužen je 60-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo  Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Tereti ga se da je od 7. rujna 2020. do 7. listopada 2020. na  području Primorsko-goranske županije  dvojici maloljetnika davao novac te im je slao poruke u kojima je aludirao da želi s njima imati spolni odnos.

Činio je to iako je bio svjestan da su maloljetni te da su ranjivi. Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
14:50 17.12.2020.

sad će imat seksa u izobilju

MX
Mister X
14:54 17.12.2020.

slao poruke u kojima je aludirao da želi s njima imati spolni odnos. Aludirao šalio se da vidi dali djeca padju na takve štosove . Možda je samo želio da vidi njihovu reakciju , pa da to obznani roditeljima ...jima ... Konačno nevjerujem da može biti posebno kažnjen "za šalu " zha pokušaj Kontakata za korespodednciju . Druga je stvar da masovno tako nastupa " uznemirava" mladi naraštaj Gayera kad to nije ništa zlo i posebno . Sex nisu imali pa nije bilo ni dodira ni pokušaja ! Zna mda kod nas je baljkanski zakon kad je pogladio crnkinju-Amerikanku po stražnjici "lički tuđman " nije bilo rukovanje nego silovanja za Hrvate i sud . Ovdje pitanje dali je stari bio pijan i dali je normalan ako je legalni Gay što je za svaku pohvalu pa ako se raspitiva i kood mladih tom je dokaz želi pružiti iskustvo i razmijeniti to... Inače dli je nekome jasno kako to ??? ne rzmnožavaju se Pe*eri a svaki dan ih je sve više ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije