Naslovnica Vijesti Crna kronika

Direktor banke uhićen jer je tuđih 1,8 milijuna kuna uplatio sebi

Zadarska policija podnijela je kaznu prijavu protiv 39-godišnjaka kojeg sumnjiči da je kao direktor poslovnice jedne poslovne banke sa sjedištem u Splitu zloupotrijebio položaj i ovlasti.
09. veljače 2011. u 09:14 3 komentara 8 prikaza
policija
Foto: Arhiv VL-a

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznu prijavu protiv 39-godišnjaka kojeg sumnjiči da je kao direktor poslovnice jedne poslovne banke sa sjedištem u Splitu zloupotrijebio položaj i ovlasti.

– Utvrđeno je da je direktor poslovnice u protekle dvije godine u više navrata s deviznih i kunskih računa pravnih i fizičkih osoba podizao novac i uplaćivao ga na svoj račun. Tako je prisvojio oko 1,8 milijuna kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru – istaknuli su iz zadarske policije.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Hm to je pravi poduzetnik ,, Primamo ga u Vladu RH

  • MuBarak:

    Zna čovjek kako se to radi. A mislio je da ga neće uloviti. TUPAN.

  • prava istina:

    Pazi sad ovo, ovo je vrlo interesantno i po ovom članku (a kao i po mnogim drugima) se vidi gnjusnost novinarske-lešinarske struke). Ovjd enovinar korektno ne objavljuje ime i prezime osumnnjičene osobe dok se recimo u slučaju beznačajnom od nekih ... prikaži još! 100.000 kuna gdje je direktorica praktički dobrobitno isplatila prekovremeni rad svojim uposlenicima (dakle sebi nije ništa napravila korist) objavljuje ime i prezime i maksimalno ju se oblatilo). Eto, to mi je zapalo u oći.