Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNA IDEJA

Dalmatinski humor: Zadranin otkrio idealan način za zaradu ne radeći ništa

Morske orgulje
Filip Brala/Pixsell
21.06.2022.
u 22:23

U moru glazbenika, gimnastičara i mađioničara, jedan Dalmatinac dosjetio se nevjerojatnog načina zarade s kojim je postao atrakcija na zadarskim orguljama.

Turistička sezona se 'zahuktava', restorani i kafići rade "punom parom", kao i ulični performeri koji na razne načine pokušavaju zaraditi zabavljajući turiste i domaću publiku.

U moru glazbenika, gimnastičara i mađioničara, jedan Dalmatinac dosjetio se nevjerojatnog načina zarade s kojim je postao atrakcija na zadarskim orguljama. 

Naime, čovjek je postavio par japanki i šešir pokraj kojih je napisao da je on "nevidljivi čovjek s japankama". Fotografija je objavljena na Facebook stranici 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' gdje je vrlo brzo skupila veliki broj lajkova i nasmijala ljude. 

- U šešir se stavljaju nevidiljivi novci, glasi jedan od komentara.

- Brzo bi on napunio ovaj šešir da je pored njega i nevidljiva gola suputnica, a ovako.... Bojim se ništa od brze zarade, šaljivo ističe drugi. 

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u srpnju 2018.

Video - Nijemac ogorčen cijenama u Hrvatskoj: 'Supruga, dvoje djece i ja platili smo ručak skoro 700 kuna!'

Komentara 7

MR
Mrcko123
01:58 22.06.2022.

Ajme "vecernjakovci" vidi se kak ste se srozali...objavili clanak iz 2018 (>>Ovaj članak izvorno je objavljen u srpnju 2018. Kaj je sfalilo cajki i skandala od Seve i companije? Neznas kaj je gore.

BE
Beyonder
09:00 22.06.2022.

Naš sabor je pun takvih

DU
Deleted user
08:03 22.06.2022.

Ja ga vidim svake godine kako ne radi i ipak ima nešto prave a ne nevidljive love, ideja je bitna, to je vickasta umjetnička instalacija :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije