Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA UBOJSTVO

Četrnaest puta je izudarao po glavi i tijelu pa je gurnuo u more

policijski brod
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
23.08.2017.
u 13:56

Iz mora su ženu izvukli putnici s drugog broda koji se našao u blizini, a muškarac se u početku branio da se radi o nesretnom slučaju

Pavel P. (52), poljski državljanin optužen je za ubojstvo, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Zadru. Prema optužnici, Pavel P. se tereti da je 6. lipnja na brodu u srednjem kanalu između otoka Ošljaka i mjesta Kali na otoku Ugljanu, najmanje 14 puta po glavi i tijelu udario 38-godišnju Poljakinju koja je s njim bila na brodu.

Uslijed udaraca zadobila je krvne podljeve po glavi te krvarenje moždane ovojnice, a nakon što ju je izudarao Pavel P. ju je gurnuo u more, zbog čega se nesretna žena utopila. Iz mora su je izvukli putnici s drugog broda koji se našao u blizini, a Pavel P. u početku se branio da se radi o nesretnom slučaju. On je inače u istražnom zatvoru od 6. lipnja, a tužiteljstvo je zatražilo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od bijega te teških okolnosti počinjenja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije