Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova snimka

Ćelija ISIL-a u Sjevernom Kavkazu objavila video u kojem je prikazano pogubljenje navodnog ruskog špijuna

zastava Islamske države
Foto: Reuters/PIXSELL
07.03.2016.
u 20:40

Na snimci grupa militanata muslimane u Rusiji poziva da im se pridruže, tvrdeći da je ''kalifat već ovdje''

Ćelija terorističke organizacije Islamska država u Sjevernom Kavkazu u Rusiji u subotu je objavila video u kojem je prikazano pogubljenje navodnog ruskog špijuna, javlja International Business Times.

U videu su, prema pisanju medija, također pozvali ruske muslimane da ''ubiju otpadnike'' u zemlji te su zaprijetili da će izvesti napad na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Na snimci grupa militanata muslimane u Rusiji poziva da im se pridruže, tvrdeći da je ''Kalifat već ovdje'', javlja  The Jerusalem Post.

Snimka počinje reportažom koja je prikazana na ruskoj televizijskoj postaji o napadu autobombom u  gradu  Džemikentu u Dagestanu u kojem su 15. veljače ubijena dvojica ruskih policajaca.

– Danas imamo mjesto na kojem možemo provoditi šerijatski zakon. Zahvaljujući Alahu, imamo mnoštvo hrabre braće ovdje s nama i milijune muslimana u Rusiji. Skupimo se, braćo, zauzmimo teritorij i proširimo ga – govori džihadist Abu Yasser na snimci.

>> ISIL planira izvesti goleme i spektakularne napade 

>> Stanovnici Rake pobunili se protiv čvrste vladavine terorističke organizacije Islamske države

Komentara 3

Avatar d-ano
d-ano
22:22 07.03.2016.

.........dani su vam odbrojani,,,,,,kad cete na party sa djevica,ma,

Avatar mason
mason
21:32 07.03.2016.

Ako sad Putin ne digne vojsku i ne pomlati ih nije niko i nista.Onda bi ga trebalo smijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije