Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna reklama

Britanci odabrali najljepše plaže Mediterana, na popisu i jedna naša. Pogađate koja?

Baška Voda
Foto: makarskainfo.com
1/5
04.06.2015.
u 16:45

Maleni gradić, sa svega 2000 stanovnika, poznat je po šljunčanim plažama okruženima bujnom borovom šumom

Da su mnogi oduševljeni ljepotama naše obale već je odavno poznato, a to je još jednom potvrdilo Daily Mail. Popularni britanski list među 11 najljepših plaža na Mediteranu smjestio je i jednu našu.

Riječ je o plaži Baška Voda u Makarskoj rivijeri kojom su Britanci oduševljeni.

-Baška Voda jedna je od najposjećenijih i najdražih ljetnih destinacija. Maleni gradić, sa svega 2000 stanovnika, poznat je po šljunčanim plažama okruženima bujnom borovom šumom i po Baroknoj arhitekturi.Kamene kuće, okružene stijenama, vidljive su s plaže s koje pogled seže na kristalno čisto Jadransko more- piše Daily Mail.

Osim naše Baške Vode na popisu najspektakularnijih plaža na Mediteranu našle su se i plaža Egremni na otoku Lefkada u Grčkoj,Cala Mitjaneta na otoku Menorca u Španjolskoj, plaža Navagio na otoku Zakynthos u Grčkoj, plaža Elafonissi na Kreti, plaže Monterosso i Cinque Terre u Italiji, plaža Himara u Albaniji, Spiaggia Rosa na Sardiniji u Italiji, Patara u Turskoj te Cabo de Gata u Španjolskoj.

>>Izabrane najljepše plaže u Europi! Ova je hrvatska ljepotica na 3. mjestu

>>Novigradska plaža Karpinjan i zadarska plaža Kolovare u prestižnom društvu

Komentara 25

LA
LaurenceofArabia
17:20 04.06.2015.

i onda Vrdoljak u neposrednoj blizini toga smjesti naftnu platformu.....

IB
ibiza
17:06 04.06.2015.

zna se Makarska rivijera

MO
mojazemlja
22:43 04.06.2015.

Je.Samo treba dodati da vam parking kraj te plaže naplate 8 kuna po satu!Parkiralište je na nekakvom pješčaniku ,i kad iziđete auto izgleda kao da izlazite iz neke cementare.Nikad više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije