Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postale hit

Bilo im je 'sila': Deve izazvale kolaps na autocesti kraj Dubaija

deve
Foto: Screenshot YouTube
30.05.2017.
u 12:58

Deve su se upustile u 'razmjenjivanje nježnosti' iako su automobili oko njih trubili

Dvije deve uzrokovale su prometni kolaps na autocesti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ono što su radile na sred ceste nasmijalo je mnoge.

Deve su se, naime, upustile u 'razmjenjivanje nježnosti' iako su automobili oko njih trubili, no one se nisu dale smesti.

Snimio ih je jedan vozač, a sve se događalo na cesti između Dubaija i Ras Al-Khaimaha. Dodatnu gužvu stvorili su sami vozači automobila koji su se zaustavljali kako bi fotografirali deve.

– Ovo je jedna od najluđih stvari koju sam vidio. Živim ovdje dvije godine, no to se nije nikada dogodilo. Da se radi o nekom zabačenijem mjestu ne bih ništa rekao, ali ovdje je baš prometno i nije to nitko očekivao – ispričao je 25-godišnjak inače iz Sjeverne Irske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije