Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatična situacija

Voditeljica HRT-a nije mogla obuzdati smijeh nakon lapsusa kolege

damir smrtić
Foto: Screenshot
18.12.2015.
u 15:23

Iako se trudila ostati profesionalna, voditeljica nije mogla obuzdati smijeh, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u simpatičnom videu

Da su i voditelji samo ljudi koji katkad, unatoč profesionalnosti, ne mogu sakriti emocije dokazuje i isječak iz jučerašnje HRT-ove emisije "Studio 4".

Lapsus voditelja Damira Smrtića tijekom najave priloga o problematici izlaganja maloljetnica društvenim mrežama nasmijao je njegovu kolegicu Dijanu Roko.

Iako se trudila ostati profesionalna, voditeljica nije mogla obuzdati smijeh, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u simpatičnom videu. 

Prije polaska na počinak, nasmijte se slatko i vi kao i naša Dijana Roko danas u emisiji Studio 4 :)

Posted by HRT Vijesti on 17. prosinca 2015

>>Vakula nije znao da ide uživo: – 'Ajmo ispočetka, la, la, la...

Komentara 22

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:39 18.12.2015.

Ja mislio da urla od smijeh i da popišala pola studija ... samo nas vučete za nos... radije povucite za neš drugo.

Avatar Cinco
Cinco
16:43 18.12.2015.

Nevjerojatno bitna vijest za naslovnicu. Evo grohotom se smijem, grohotom! Boli me trubuh. Zaustavite video. Ne mogu više.... Groh..grohotom se smijem.

Avatar Honduras
Honduras
17:27 18.12.2015.

zaista urnebesno smiješno... ako je čovjek malouman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije