Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.06.2011. u 12:00

Dragutina Lesara tim povodom zanima hoće li Sabor isplatiti Sanaderu i paušal od 1700 kuna koji zastupniku služi za troškove pri obilasku izborne baze.

Ivo Sanader, nezavisni saborski zastupnik, iz salzburškog pritvora poslao je stručnim službama Sabora zahtjev da mu se počne isplaćivati zastupnička plaća kao i zaostaci, a na što ima pravo sve dok nije pravomoćno osuđen. Dragutina Lesara tim povodom zanima hoće li Sabor isplatiti Sanaderu i paušal od 1700 kuna koji zastupniku služi za troškove pri obilasku izborne baze, a pravo je pitanje treba li dobiti i tisuću kuna naknade za odvojen život od obitelji. A možda mu isplate i devizne dnevnice.

Božinović kao zvijezda prijelaznog roka

Davor Božinović, nestranački ministar obrane, spominje se kao prvo pojačanje HDZ-a u ljetnom prijelaznom roku. Vrijednost transfera nije poznata, a iz uprave poručuju da će dovesti još novih igrača.

Neznalice postali sveznalice

Predsjednikova supruga više ne trenira strogoću 

Tatjana Josipović, profesorica na Pravnom fakultetu i supruga predsjednika RH, u samo deset dana toliko je promijenila kriterije da je njezin ispit iz Građanskog prava 2 imao najprije najlošiju prolaznost u povijesti katedre, a potom i – najbolju. Potkraj svibnja pismeni ispit iz Građanskog prava 2 uspješno je položilo samo osam posto studenata pa se počelo govoriti kako profesorica Josipović trenira na njima strogoću. Deset dana poslije na istom ispitu prolaznost se povećala deset puta, na osamdeset posto, što se službeno tumači time kako su „studenti očito više učili“. Kako je teško zamisliti da su budući pravnici odjednom počeli učiti deset puta više, prije će biti da je predsjednikova supruga spustila kriterije. Možda ne deset puta, ali dovoljno za rekordnu prolaznost.

Komentara 11

Avatar seneka
seneka
14:07 18.06.2011.

Ko zna zna,ko nezna 2 Tako bi trebali svi profesori. I tak neće nigdje naći posla. A ako imaju žnjoru netreba im diploma! Konačno je to došlo iz guzice u glavu i gđi.predsjednikovici.

AN
antimareno
14:59 18.06.2011.

Što kaže ZOR o zaposlenicima, 6 mjeseci u buksi i nema više posla ni plaće. Ili za svete krave važe neki posebni zakoni? Kaj nismo svi isti pred zakonom?

AM
amato
11:00 23.06.2011.

Već samo pitanje je perverzija. Iako, s obzirom da se radi o hadezeovskoj tvorevini koja se naziva Hrvatska sve je moguće pa tako je lako moguće da će Dr. Ivo dobiti to što traži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?