Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA

Vučinić i Totti spremni protiv Udinesea

Roma, Mirko Vučinić
AFP
03.02.2010.
u 14:38

Ohrabrujuće vijesti dolaze treneru nogometaša Rome Claudiju Ranieriju uoči prve utakmice polufinala Kupa Italije u kojoj rimski klub na Olimpicu dočekuje Udinese.

Naime, od ozljeda, zbog kojih su propustili nedjeljni prvenstveni susret sa Sienom, oporavili su se crnogorski napadač Mirko Vučinić i kapetan Francesco Totti te će obojica konkurirati za sutrašnji (četvrtak) sraz protiv Udinesea.

Očekuje se da će Vučinića Ranieri postaviti u udarni sastav, dok bi Totti, prema talijanskim medijima, trebao početi na klupi.

Zanimljivo je spomenuti uoči dvoboja da je posljednji poraz Romi, koja nije izgubila u posljednjih 17 utakmica (u svim natjecanjima), nanio upravo Udinese. Bilo je to 28. listopada prošle godine kada je Udinese slavio na svom stadionu Friuliju sa 2:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije