Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPAVAO MOLINU

VIDEO Pogledajte četiri nokdauna za veliku pobjedu 'divljaka' Babića

Alen Babic v Eric Molina
ANDREW COULDRIDGE
31.10.2021.
u 08:31

Nakon četvrtog nokdauna, koji je bio posljedica Babićeve desnice, Molina je ustao vrlo lijeno a sudac je procijenio da on više nije sposoban nastaviti borbu

Premda su stručni komentatori u DAZN-ovom internetskom prijenosu (bivši boksač Tony Bellew, svjetska prvakinja Kali Reis) bili vrlo kritični prema stanju u kojem je američki teškaš Eric Molina nastupio, optuživši ga da je došao uzeti novce, Alen Babić se ipak može hvaliti s najvećim skalpom u svojoj dvogodišnjoj profesionalnoj karijeri.

- Pogodio sam ga u prvih deset sekundi od čega se, nije oporavio potpuno. Ima i on dobru desnicu, pogodio me par puta ali ju nisam osjetio. A ja sam bio neumoljiv.

U svom stilu, Babić je krenuo na protivnika s takvom silinom da je Molina ostao zatečen. I ne samo to, nego je već u osmoj sekundi završio na podu, i to nakon jednog Babićeva desnog krošea. Ako je preživio prvu rundu nije drugu. Već početkom druge dionice, Molina je ponovo bio na podu, a u 40. sekundi druge runde i treći put. Nakon četvrtog nokdauna, koji je bio posljedica Babićeve desnice, Molina je ustao vrlo lijeno a sudac je procijenio da on više nije sposoban nastaviti borbu. I bolje da je tako jer Molina je došao u vrlo lošem kondicijskom stanju da bi, da je borba nastavljena, ozbiljno stradao.

Sažetak borbe možete pogledati OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:26 31.10.2021.

Hrgović bi izdržao do kraja druge runde.

AP
apathylolz
13:26 31.10.2021.

Pao penzioner jos jedan🤣🤣

VI
vidum
12:56 31.10.2021.

Sam pao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije