Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BOKSAČ

VIDEO Pogledajte kako je Babić u osam sekundi 'hladno' srušio Molinu

Alen Babic v Eric Molina
Foto: ANDREW COULDRIDGE
1/5
30.10.2021.
u 23:17

U svom stilu, Babić je krenuo na protivnika s takvom silinom da je Molina ostao zatečen. I ne samo to, nego je već u osmoj sekundi završio na podu, i to nakon jednog Babićeva desnog krošea

I nakon svog devetog profesionalnog nastupa Alen Babić izašao je iz ringa kao pobjednik i nokauter. Deveta žrtva olujnog hrvatskog boksačkog profesionalca bio je 39-godišnji Amerikanac hispanske krvi Eric Molina kojeg je nokautirao polovicom druge runde.

U svom stilu, Babić je krenuo na protivnika s takvom silinom da je Molina ostao zatečen. I ne samo to, nego je već u osmoj sekundi završio na podu, i to nakon jednog Babićeva desnog krošea.

 

Ako je preživio prvu rundu nije drugu. Već početkom druge dionice, Molina je ponovo bio na podu, a u 40. sekundi druge runde i treći put. Nakon četvrtog nokdauna, koji je bio posljedica Babićeve desnice, Molina je ustao vrlo lijeno a sudac je procijenio da on više nije sposoban nastaviti borbu. I bolje da je tako jer Molina je došao u vrlo lošem kondicijskom stanju da bi, da je borba nastavljena, ozbiljno stradao.



 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

EP
el_pirata_croata
03:43 31.10.2021.

39 mu je godina tek..

NI
NikoCro
02:18 31.10.2021.

Cuj dosao na mec u losem kondicijskom stanju i ovaj nas Babic ga natamburao, eto

AB
Ana_Ban
04:57 31.10.2021.

Sve ono što je 100 puta rečeno je valjda istina... Babić ima srce i maše rukama bez puno tehnike, a Hrgović zna znanje, tehnika sjajna i tako dalje... Ali... sve mi se čini da Babić dobija njihov međusobni derbi... Mlatiti protivnike, glasan, arogantan, novinarima zabavan... Hrgović kao da je u zapećku, otkazuju mu mečeve, ili biraju višeatruko slabije rangirane protivnike... Babić je prodajniji a samim time i uspješniji, po današnjim pomaknutim kriterijima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije