Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
livi prema velikanu?

Ugledni Nijemac najavio Livakovićev transfer karijere? 'Najbolji je golman generacije'

Football World Cup in Qatar
/NEWSCOM
11.12.2022.
u 19:01

27-godišnji Livaković je hrvatski junak u Kataru, svojim obranama privukao je pozornost mnogih uglednih klubova

Hrvatski vratar Dominik Livaković jedan je od pravih otkrića na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu, a navodno se za njega zanima i veliki Bayern. Njemački gigant ima problema s vratarima jer se teško ozlijedio Manuel Neuer, slomio je nogu na skijanju i objavljeno je kako ga nema do kraja sezone. Alexander Nubel trenutno se nalazi na posudbi u francuskom Monacu i veliko je pitanje hoće li Monegašani pristati na prekid posudbe. 

Poznati njemački sportski direktor Michael Reschke preporučio je Bavarcima da uzmu Livakovića jer smatra kako je 27-godišnji golman Dinama najbolji u svojoj generaciji. 

- Hrvatski reprezentativni vratar trenutno je uvjerljiv izvanrednim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru i ne bi trebao ostati u zagrebačkom Dinamu. Sa svojih 27 godina Livaković je najbolji vratar svoje generacije. Zato je moguće da će se odgovorni u Bayernu pozabaviti vratarom koji s Dinamom ima ugovor do lipnja 2024. godine, a tržišna vrijednost mu je navodno 8.5 milijuna eura - izjavio je nekadašnji sportski direktor Stuttgarta i Schalkea za ran.de. 

firo: 09.08.2020, Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga test match season 2020/21 FC Schalke 04 - VfL Osnabrvºck, Osnabrueck Michael Reschke | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Foto: R7043 firo Sportphoto/J??rgen Fromme
Podsjetimo, Hrvatska u utorak igra ogled polufinala svjetskog prvenstva protiv Argentine koji za počinje u 20 sati po našem vremenu. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 7

Avatar bolešnji
bolešnji
21:00 11.12.2022.

U njemačkim medijima je to okvalificirano kao čista izmišljotina. Bez iakve realne ili istinite podloge.

BE
bernard1234
19:52 11.12.2022.

bjezi od njemacke lige..ni jedan hrvatski vratar nije uspio kao vratar iz hrvatske u njoj iz vise razloga..podji u italiju ili francusku..

Avatar Dzambo1
Dzambo1
20:48 11.12.2022.

Ko ode u Primjer ligu i tamo uspije kao vratar za mene je tek onda odlican vratar jer tamo ''pucaju'' iz svih pozicija i nema puno ''setnje'' za 90 min. I ono sto je najbolje sto niti jedna druga liga nema a to je ko god da je u vrhu Premijer lige bilo koji klub ni bitno moze gubiti tekme i od poslijednjeg kluba ili od klubova na dnu tabele...tamo nema ''monopola'' da si 90% prvak od samo 1 il 2 kluba, najvise 3 i tak godinama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije