Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKY SPORTS

Poznato je tko će suditi Hrvatskoj u polufinalu: Drastično nas je oštetio protiv Engleske

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador
Kai Pfaffenbach/REUTERS
11.12.2022.
u 18:29

Dva poznata medija tvrde da znaju tko nam sudi protiv Argentine u utorak od 20 sati

Talijanski Sky Sport i španjolski Mundo Deportivo tvrde da znaju tko će dijeliti pravdu u polufinalnom ogledu između Hrvatske i Argentine. Ugledni mediji su u posjeduje informacije da će glavni sudac biti najbolji talijanski sudac Daniele Orsato, inače jedan od najboljih na svijetu u tom poslu. 47-godišnjak je već sudio Messiju i Argentini na ovom Mundijalu i to u pobjedi gaučosa nad Meksikom od 2:0. 

Sudio nam je i protiv Engleske na startu europskog prvenstva 2020. i neće nam ostati u dobrom sjećaju s utakmice na mitskom Wembleyu. Tada nije svirao očiti prekršaj na Andreju Kramariću pri početu akcije iz koje su domaćini zabili jedini gol, ali VAR ga nije smio poništiti jer je to bila pasivna akcija, ocijenio je nakon dvoboja poznati sudački ekspert HTV-a Marijo Strahonja.

 

 

Ranije je sudio utakmice Hrvatska - Mađarska (3:0) na Poljudu 2019. godine i Hrvatska - Češka (4-2) u Puli 2011. Isključio je Nenada Bjelicu dok je vodio bečku Austriju protiv španjolskog Atletica u Ligi prvaka 2014, a sudio je i Dinamu protiv Šerifa u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2021. godine. 

Ukoliko je ova informacija zaista točna, nadajmo se da će svakako sve proći u najboljem redu te da Orsata nećemo prozivati zbog sudačkih previda. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 7

Avatar mg940
mg940
08:59 13.12.2022.

Pitanje svih pitanja, ako se ne svira tj svira prekršaj koji bitno tj sigurno ima utjecaja na konačni rezultat utakmice, zašto se utakmica ne ponovi i sudac dobije cipelu iz sudačke organizacije.

TE
tejanolejano
09:54 13.12.2022.

Većina argentinaca je italijanskog porekla, za razliku od drugih latinoameričkih zemalja gde su zastupljeniji španci. To da ovu utakmicu sudi italijan je otprilike kao kad bi neki potomak hrvatskih imigranata iz Australije sudio večeras. Samo što to Fifa nikada nene bi dopustila za razliku od ovog italijana. Fifa i Uefa su običan mafija, sto puta dokazano.

E3
E3e
16:52 12.12.2022.

FIFA u akciji. Predaleko smo došli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije