Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi Rijeka

Trener Seville: Puni smo snage, a tu slavi samo Barca

Soccer - UEFA Europa League - Final - Sevilla v Benfica - Juventus StadiumSevilla's manager Unai Emery with the UEFA Europa League trophyJohn Walton Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
11.12.2014.
u 08:23

- Rijeka ima odlične bočne igrače Jugovića i Sharbinija, a Kramarić je pametan i iznimno opasan napadač, kazao je Emery

Trener Seville Unai Emery (43) uvjeren je u današnju pobjedu nad Rijekom koja, kaže, dvostruko bolje igra kod kuće nego u gostima.

– Zanima me samo pobjeda. Nikakav remi! – ističe trener.

Sevilla na domaćem terenu nije izgubila ove sezone, ima osam pobjeda i dva remija. Posljednji domaći poraz nanijela joj je Barcelona još u veljači.

– Bit ćemo maksimalno agresivni. Igrat ćemo svom snagom jer želimo biti prvi u skupini, iako to ne ovisi samo o nama – rekao je. Rijeka je pobijeđena sa 2:0 u Belgiji i Nizozemskoj.

– Tko zna, iako su Riječani neuspješni na gostovanjima, možda im se baš sutra posreći. Zato ne razmišljam ni o čemu drugom osim o Rijeci – naglasio je. Poštuje Rijeku zbog dosadašnjih rezultata te kaže da je kompletna i napadački orijentirana momčad.

– Ima odlične bočne igrače Jugovića i Sharbinija, a Kramarić je pametan i iznimno opasan napadač – dodao je. Pitanje je hoće li za Sevillu nastupiti vezni igrač Grzegorz Krychowiak (24) koji je ozlijedio nožni palac u nedjelju u igri protiv Rayo Vallecana. Za utakmicu će biti spremno lijevo krilo Benoît Trémoulinas oporavljen od ozljede. Dinamova pobjeda od 3:0 nad Rijekom potvrđuje izjavu o slabosti Rijeke u gostima.

– Rijeka se i dalje bori s Dinamom za naslov.

Sevilla je prije četiri dana pobijedila u gostima Rayo s 1:0 nakon što je drugo poluvrijeme izdržala pritisak. U prvenstvu je na četvrtome mjestu, sa sedam bodova manje od Reala.

– Europska liga nam je lani donijela toliko veselja i želimo nastaviti gdje smo stali – zaključio je pobjednik natjecanja.

>> Rijeka stigla u Sevillu, Tomečak tvrdi: Vjerujem da možemo proći!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije