Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon progovorio

Trener Reala otkrio zbog čega je Modrić na klupi: 'Imam i druga rješenja'

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
27.08.2018.
u 11:13

Španjolci pišu da postoji mogućnost da se Real osvećuje Modriću zbog pokušaja odlaska u Inter

Madridski Real jučer je na gostovanju slavio protiv Girone 4:1, a Luka Modrić i četvrti put ove sezone utakmicu je započeo na klupi.

I nije to samo po sebi toliko čudno jer moglo se očekivati da će ga trener Julen Lopetegui odmarati na početku sezone, ali ono što zabrinjava navijače Reala jest činjenica da mu daje tek mrvice pred kraj susreta.

Mnogi su očekivali da će mu dizati formu, da će svakom utakmicom dobivati sve više minuta, ali to se zasad nije dogodilo. Jučer je dobio samo 13 minuta, a španjolski mediji tvrde da je Modrić zbog toga izgubio živce.

Luka Modrić Real Atletico
1/5

Španjolci pišu da postoji mogućnost da mu se Real osvećuje zbog pokušaja odlaska u Inter, a o cijelom slučaju oglasio se i trener Lopetegui.

– Luka Modrić i Raphael Varane priključili su se momčadi nešto poslije jer su igrali finale SP-a. I nema potrebe žuriti s povratkom. Ovaj tjedan odlično se treniralo i odlučio sam se za ovaj sastav – rekao je Lopetegui i dodao:

– Znate, imam ja i druga rješenja. Konkurencija u Realu iznimno je jaka i to je ono što me veseli.

I vratar Courtois zabrinut je za svoju poziciju.

>>Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcom i Davorom Šukerom

– Riječ je o situaciji koja možda laicima sa strane nije lako razumljiva, ali je dovoljno jednostavna da se objasni. Na poziciji vratara imam dva fantastična rješenja i uoči svake utakmice odlučit ćemo tko će stati na gol. Keylor je protiv Girone branio sjajno, što znači da smo donijeli dobru odluku. Fantastična stvar je to što je konkurencija strašno jaka. To nas čini jačima.

Komentara 16

PR
prajdali100
12:05 27.08.2018.

Dragi Luka !!!!!!!! A koliko sam puta ovdje napisao: " Idi iz ovog Reala" ! Otišao Zidane, otišao Ronaldo i ti si sebi dozvolio da te ovaj šugo od trenera ovako ponižava.Najboljeg igrača Svjetskog prvenstva !!!! U SIJEČNJU BJEŽI U INTER !!! Haloooo progledaj !

JM
jm98
11:47 27.08.2018.

Hrvatska igra sa Španjolskom.Stoga je Luka na klupi. Luka dobro se odmori,treniraj i bit ćeš fit. Španjolska je otišla doma,a Hvatska u finale i to je to,a Realov trener je bio izbornik Španjolske reprezentacije. Kad Real dođe na težek protivnika bit će to kao i protiv Atletka.Nakon dva -tri poraza trener je kaput.,a ne Modrić.

ZO
zola
12:15 27.08.2018.

Nemoj dozvoliti da te voza prevrtljivi, dvolični i pokvareni šugavac koji je napustio reprezentaciju za 30 srebrnjaka, a sada bi želio graditi autoritet na najboljem nogometašu svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije