Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saga nije gotova

'Znam da je Perez dao obećanje Modriću koje nije ispunio'

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.08.2018.
u 14:36

- Igrač je odlučan vidjeti svoje hrvatske prijatelje u Milanu. Želi novi izazov. Zasigurno će se stvari mijenjati - za RMC Sport istaknuo je Di Marzio

Kada je završen prijelazni rok u Italiji 17. kolovoza, to nije bilo posljednje poglavlje sage oko prelaska Luke Modrića u Inter, jer ono još nije ispisano.

Riječi su to uglednog talijanskog eksperta za transfere Gianluce Di Marzija koji je i prvi objavio da talijanski velikan želi hrvatskog veznjaka.

- Vjerujem da će uskoro biti otvoreno novo poglavlje. Igrač je odlučan vidjeti svoje hrvatske prijatelje u Milanu. Želi novi izazov. Zasigurno će se stvari mijenjati - za RMC Sport istaknuo je Di Marzio pa zaključio:

>> Pogledajte kako je Modrić iznenadio predsjednika Argentine

- Znam da je Perez dao obećanje Modriću koje nije ispunio. Inter je napravio što je mogao, ništa nisu mogli učiniti drugačije.

Za RMC Sport o transferu Modrića progovorio je i agent Giovanni Branchini.

- Privatno mi je Ausilio (op.a. sportski direktor Intera) rekao da je transfer Modrića moguć nakon što je realiziran onaj Cristiana Ronalda. Mogu li ga ponovno pokušati dovesti u siječnju? Nisam siguran. To bi mi bilo vrlo čudno - rekao je Branchini.
 

Komentara 2

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:23 24.08.2018.

Jedva čekam kraj dana 31.08. samo da više prestanete sa ovim glupostima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije