Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU ZAČUĐENI

Kakva nepravda! Luka Modrić postao je gubitnik jer mu se Real Madrid osvećuje

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.08.2018.
u 16:15

"Formacija 4-3-3 koju igra Julen Lopetegui komplicira odabir veznjaka. Dva su sigurna u prvih 11, a to su Toni Kroos i Isco. Treće mjesto trebalo bi biti Modrićevo, no trener se prije njega odlučio za Casemira, pa čak i za Ceballosa."

Španjolski mediji, poput hrvatskih, pomalo su začuđeni činjenicom da najbolji igrač Svjetskog prvenstva te (po)najbolji veznjak svijeta Luka Modrić nema mjesta za prvih 11 Reala.

Kako piše Marca, a prenosi Goal, Luka Modrić doživio je poraz ovo ljeto, a za sve je kriv - pokušaj transfera u Inter.

Interes Talijana, kako kažu Španjolci, barem je privremeno prošao, a Luka je ostao u Madridu. U Madridu u kojem se, neočekivano našao na klupi...

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcom i Davorom Šukerom

Njegov izostanak iz Superkupa nije bio začuđujuć, s obzirom da je Luka posljednji došao na priprema, no 19 minuta protiv Getafea već djeluje kao pravi problem, a Marca je objasnila i zašto:

"Formacija 4-3-3 koju igra Julen Lopetegui komplicira odabir veznjaka. Dva su sigurna u prvih 11, a to su Toni Kroos i Isco. Treće mjesto trebalo bi biti Modrićevo, no trener se prije njega odlučio za Casemira, pa čak i za Ceballosa."

Prošle je sezone u toj konkurenciji najmanje igrao Isco, jer sredinom terena ordinirali su Modrić, Casemiro i Kroos, dok je Isco dobivao šansu i u napadačkom trojcu.

Modrić je, zaključuje Marca, najveći gubitnik u Realu otkako je za trenera došao Julen Lopetegui.

Ključne riječi

Komentara 44

BI
billynik
17:00 25.08.2018.

Koje lupetanje i izmišljanje čak nemate muda ni popisati taj uradak

CR
CrniGaro
17:03 25.08.2018.

Jad i bijeda od novina i novinara samo želite zlo hrvatima i Hrvatskoj .

UF
ufrm
17:29 25.08.2018.

A onda se desilo OVO .... :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije