Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK ULOG

Tomić nahvalio Goricu, a Oreščanin priznao da su si zakomplicirali put do Europe

Varaždin i Rijeka sastali se u 35. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
21.05.2021.
u 19:00

Rijeka bi pobjedom skočila na treće mjesto i osigurala u kvalifikacije Konferencijske lige

U subotu na Rujevici (17:00 sati) Rijeka dočekuje Goricu u borbi za mjesto u europskoj Konferencijskoj ligi, a trećeplasirana Gorica ima bod više od četvrte Rijeke.

 "Teško je igrati na nulu. Zadnju utakmicu izgubili smo od Rijeke kod kuće 3:4. Primili smo puno golova, kao i na zadnje dvije prvenstvene utakmice (0:4 protiv Hajduka i 0:3 protiv Dinama). Zato smo u pripremi puno pažnje posvetili defanzivnoj tranziciji. Očekivali smo da ćemo ranije riješiti ulazak u Europu, a dogodio se za nas najgori scenario. Ima puno stvari za kojima možemo žaliti, ali usredotočit ćemo se na ovih zadnjih 90 minuta. Atmosfera je dobra i igrači su svjesni što ih čeka", izjavio u petak na konferenciji za novinare trener Gorice Siniša Oreščanin

Rijeka bi pobjedom skočila na treće mjesto i osigurala u kvalifikacije Konferencijske lige, a trener Riječana Goran Tomić ističe: "Velika je ovo utakmica za nas. Da nam je netko prije dva mjeseca ponudio da ćemo u zadnjem kolu imati mogućnost uhvatiti treće mjesto, ne bi mu nitko vjerovao s obzirom na razliku koja je bila između nas i Gorice. Gorica je kvalitetna ekipa i nisu bez razloga tako dugo pri vrhu. Svjesni smo važnosti utakmice i napravit ćemo sve da ostvarimo cilj i osvojimo tri boda koja nam donose treće mjesto. Moramo biti pametni i kad svi dišemo kao jedan onda nema straha".

>> Pogledajte video:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije