Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli domovinu

Salah još jednom pokazao koliko ima veliko srce

Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
05.05.2018.
u 14:53

Nedavno je na predsjedničkim izborima, iako naravno nije bio među kandidatima, dobio više od milijun glasova...

Egipćanin Mohamed Salah ove se sezone oduševljava svojim igrama u Liverpoolovom dresu. Najbolji strijelac engleske lige vrlo je popularan u svojoj domovini, često pomaže svojim sunarodnjacima i to pokušava zadržati tajnom.

Tako je nedavno donirao pola milijuna dolara selu u kojem proveo djetinjstvo. Želja mu je da se u selu kupi zemlja gdje bi se izgradilo postrojene za pročišćavanje otpadnih voda. 

Mohamed Salah
1/9

Profesor iz sela u kojem je Salah odrastao istaknuo je kako će taj projekt mnogo značiti za njihovu regiju.

- Ne mogu riječima opisati koliko nam to znači. Gotovo je nestvarno sve što Salah za nas radi. Zaplačem svaki put kada pričam o tome. Još uvijek dolazi u svoje selo, on za nas nije stranac - kaže profesor.

Mohamed Salah vrlo je popularan u svojoj zemlji. Nedavno je na predsjedničkim izborima, iako naravno nije bio među kandidatima, dobio više od milijun glasova...

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:48 05.05.2018.

Kako ju voli kada joj ne plaća porez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije