Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Slavni nogometaš jednim potezom ostao bez 7,5 milijuna eura

Alexis Sanchez Manchester United
Foto: REUTERS/Pixsell
1/5
07.05.2019.
u 13:55

Crveni vragovi svojim će igračima smanjiti plaće za 25 posto. Najgore će proći Alexis Sanchez koji na Old Traffordu zarađuje nevjerojatnih 30 milijuna eura godišnje i najbolje je plaćeni nogometaš u Premiershipu.

Manchester United proteklog je vikenda ispao iz svih kombinacija za plasman u Ligu prvaka nakon što je odigrao samo 1:1 na gostovanju kod uvjerljivo posljednjeg Huddersfield Towna. U klupsku blagajnu zbog toga će doći manje prihoda što će se posljedično osjetiti na plaće igrača.

Naime, crveni vragovi svojim će igračima smanjiti plaće za 25 posto. Najgore će proći Alexis Sanchez koji na Old Traffordu zarađuje nevjerojatnih 30 milijuna eura godišnje i najbolje je plaćeni nogometaš u Premiershipu. 

Nova odluka kluba "izbit" će 7,5 milijuna eura godišnje iz džepa igraču kojega smatraju jedinim od najgorih pojačanja u povijesti kluba. Smanjenje plaće očekuje i Pogbu, Lukakua, De Geu... Naravno, ako iduće sezone ostanu na Old Traffordu.

- Tijekom sezone smo imali toliko prilika uhvatiti treće ili četvrto mjesto, ali nismo bili sposobni. Najbolje je za nas da igramo Europsku ligu iduće sezone - rekao je trener Ole Gunnar Solskjaer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije