Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoralna ponuda

Real pripremio 126 milijuna eura za dovođenje Garetha Balea

gareth bale
PA/Pixsell
10.03.2013.
u 15:10

Tottenhamu bi ponudio 68 milijuna eura odštete, a Baleu 58 milijuna eura za petogodišnji ugovor

Velšanin Gareth Bale u fantastičnoj je formi ove sezone. Svojim odličnim igrama Tottenham je doveo do osmine finale Europske lige i do trećeg mjesta na ljestvici Premiershipa pa nije ni čudo da su za njega zainteresirani brojni velikani. 16 golova u prvenstvu i četiri asistencije privukli su madridski Real koji je, prema pisanju engleskih i španjolskih medija, odlučan u namjeri da ga dovede.

Real je spreman u taj posao na ljeto uložiti nevjerojatnih 126 milijuna eura! Tottenhamu bi ponudio 68 milijuna eura odštete, a Baleu 58 milijuna eura za petogodišnji ugovor. Pitanje je može li Daniel Levy, predsjednik Spursa, odoljeti silnim milijunima.

>>>Englezi tvrde: Ferguson sad još više želi dovesti Modrića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije