Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnovili interes

Englezi tvrde: Ferguson sad još više želi dovesti Modrića

Luka Modrić
NPH/Pixsell
10.03.2013.
u 14:54

"Modrić je rekao prijateljima da se želi vratiti u Premiership, a oduvijek ga je privlačila ideja da igra na Old Traffordu"

Fanatstična utakmica Luke Modrića u uzvratnoj utakmici Lige prvaka između Manchester Uniteda i Reala Modrića je ponovno vratila na naslovnice. Engleski mediji prepuni su napisa o tome da bi se Luka vrlo brzo mogao vratiti na Otok. Jednu sličnu priču donosi i Mirror.

\"Alex Ferguson želi dovesti čovjeka koji je zaslužan za eliminaciju Manchester Uniteda iz Lige prvaka. Ronaldov povratak spada pod nemoguću misiju, ali Modrić bi itekako mogao postati dostupan. U Realu je često proglašavan promašajem, ali Manchster ga jako želi\", piše danas Mirror i dodaje:

\"Modrić je rekao prijateljima da se želi vratiti u Premiership, a oduvijek ga je privlačila ideja da igra na Old Traffordu. Naravno, Chelsea i Manchester City samo vrebaju svoju priliku i sigurno bi se mogli uključiti u lov na Modrića. S tim da je Ferguson svjestan da bi, u slučaju da ga Real pristane prodati, bio u prednosti nad ostalima\".

>>>Real spreman ponuditi Modrića za Balea?!

 

Komentara 3

DO
DoctorHandy
21:17 10.03.2013.

Ako (kakti) započnu loše igre u RMu, zna se gdje će završiti, a novac za Balea trebat će kompenzirati. Premiership je liga za njega, pomalo je jasno da RM nije legao Modriću, a i trener svih trenera zna se gdjee ide :P Hehe koji nogomet :D

KO
kontratovar
12:37 11.03.2013.

10.03.2013. u 21:17h DoctorHandy je napisao/la: Ako (kakti) započnu loše igre u RMu, zna se gdje će završiti, a novac za Balea trebat će kompenzirati. Premiership je liga za njega, pomalo je jasno da RM nije legao Modriću, a i i trener svih trenera zna se gdje ide :P dok ne prođe kompletne pripreme s klubom neće bit jasno jer on za RM ili nije... ja mislim da je :P

DO
DoctorHandy
23:00 11.03.2013.

11.03.2013. u 12:37h kontratovar je napisao/la: dok ne prođe kompletne pripreme s klubom neće bit jasno jer on za RM ili nije... ja mislim da je :P ******** Hmm nisam napisao da Modrić nije za RM, već da RM nijee klub za Modrića :P Modrić je 6 mjeseci tamo i stalno nešto ovo ono.. Pratim tu ligu od kad je Modric tamo i eto bezveze mi je, a koliko vidim i Modricu je, prefizička je :P Po meni, Modric ce nastaviti "bad display" i do iduće sezone Maurinjo, Modric i Ronaldo su u Engleskoj. Reala 3 dana dosta :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije