Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak dogovor?

Procurilo ime kluba koji Oršića želi kao spasitelja, Bjelica Dinamu 'krade' zvijezdu

Zagreb: Prijateljska utakmica GNK Dinamo - SK Sturm Graz
Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2022.
u 21:07

Engleski prvoligaš Burnley želi Mislava Oršića kao spasitelja jer klub je na posljednjem mjestu na tablici. Pregovori traju, engleski klub nudi izmeu 8,3 i 9,5 milijuna eura, ali treba vidjeti i želi li Oršić u klub koji će možda ispasti iz lige

Marin Leovac na korak je od prelaska iz Dinama u Osijek, lijevi bek plavih tako bi se ponovno trebao vratiti pod trenersku palicu Nenada Bjelica s kojim je radio u bečkoj Austriji i Dinamu. Plavi ga prvo nisu htjeli pustiti u Osijek, ali sad je sve blizu dogovora, Leovac bi liječničkim pregledom trebao okončati prelazak. U Dinamu nije bio u planu, a u Osijeku će biti zamjena za Bočkaja koji je došao u Maksimir.

Moguć je još jedan odlazak iz Dinama i to puno značajniji za plave u igračkom i financijskom smislu. Naime, engleski prvoligaš Burnley želi Mislava Oršića kao spasitelja jer klub je na posljednjem mjestu na tablici. Pregovori traju, engleski klub nudi izmeu 8,3 i 9,5 milijuna eura, ali treba vidjeti i želi li Oršić u klub koji će možda ispasti iz lige. 

Komentara 1

PE
peronja
07:36 26.01.2022.

opa! krade zvijezdu B momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije