Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli rezultati

Nažalost, ostvarile su se crne slutnje: Još je jedan važan igrač Vatrenih zaražen koronom!

Marcelo Brozović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
13.11.2020.
u 22:32

Nakon pozitivnog nalaza na novi koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u srijedu u Istanbulu, u petak je u Stockholmu hrvatska reprezentacija obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije zaprimila je tijekom večeri rezultate današnjeg, dodatnog testiranja na virus SARS-CoV-2.

Nakon pozitivnog nalaza na novi koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u srijedu u Istanbulu, u petak je u Stockholmu hrvatska reprezentacija obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote.

Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stožera reprezentacije, kod kojeg je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu uslijed stare infekcije (produljena pozitivnost), potvrdio je HNS na službenoj stranici.

Obojica su odmah izolirani od drugih članova reprezentacije.

O pozitivnom testu obaviješten je Brozovićev Inter, kao i švedski epidemiolozi. Zbog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju.

Komentara 33

DI
Dinamenavek
23:13 13.11.2020.

Večernji u nadi da će ih se još zaraziti!

LU
Lukeruk
23:23 13.11.2020.

Šugavi večernji se dvoumio da li u naslovu stavit na žalost ili na sreću

ZO
zoca
01:27 14.11.2020.

Pa ono protiv Turske nije bilo lose prvi put igrali u sastavu Pasalic,Rog,Brekalo, Budimir jos Modric i Vlasic i super pocetna u odbrani Caleta, Domagoj Uremovic,Melnjak ..Uvesti kasnije Perisica i Orsica a mogu i oni u pocetnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije