Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušing, rođo

Nasmijao do suza: Slabo poznavanje engleskog stajalo ga je urnebesne provale

Leonid Slutski
Foto: Screenshot
06.11.2018.
u 14:52

Ruski je strateg ipak uspio reći poantu, da ostaje trener nizozemskog kluba

Leonid Slutski, aktualni trener nizozemskoga Vitessea, nehotice je nasmijao gledatelje do suza. Upitan odlazi li doista, je li istina da postaje novi trener Sportinga iz Lisabona, ruski je strateg odgovorio da do toga može doći samo ako ga vlasnik nizozemskog kluba Valerij Ojf oralno zadovolji. 

Naravno, nije mu to bila namjera, Slutski je htio reći da Vitesse može napustiti jedino ako ga vlasnik otpusti, ali je na njegovu nesreću pomiješao riječi "sack" i "suck".

Zbunilo je to načas i novinara televizijske postaje Fox, a snimka je u međuvremenu postala hit i na društvenim mrežama. Bilo kako bilo, Slutski se u nastavku razgovora daleko bolje snašao i opovrgnuo sve glasine da napušta Vitesse.

Pogledajte kako je izgledao taj razgovor.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:53 06.11.2018.

People must trust him

SH
Stevo.Hasanbegovic
15:49 06.11.2018.

Bolji od karamarka i bandita zajedno 100 puta

Avatar Apsalar
Apsalar
15:04 06.11.2018.

Haha ako "oner sak mi" 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije