Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinula derbi

Gola je pokušala dići moral igračima, ali je uslijedio debakl

Gola navijačica
Foto: screenshot
06.11.2018.
u 12:10

Redarska se služba također nije ni najmanje uzrujala

Neimenovana navijačica pokušala je u subotu poslijepodne obnažena dići moral igračima nizozemskog trećeligaša Rijnsburgse Boys, ali njezino utrčavanje na travnjak nije polučilo željene rezultate. 

Baš naprotiv, Rijnsburgse Boys je žestoko poražen u derbiju kola od vodeće momčadi AFC (2:6), pa je dama predstavom uspjela tek  zabaviti okupljene navijače.

Zanimljivo, u potpunosti je zakazala i domaća redarska služba, pa se djevojka s travnjaka ispratila sama nakon četrdesetak sekundi jurnjave. 

Pogledajte u nastavku kako je izgledao taj "incident".

Komentara 4

SA
Sale77
13:27 06.11.2018.

evo izvrsne prilike hns-u kako vratiti publiku na domace stadione ....svaku teknu po dva ,tri ovakva upada i kupujem odmah sezonsku kartu

Avatar Observer
Observer
15:39 06.11.2018.

Igraci nisu trzali jer u Nizozemskoj vecinom lezbe trce gole

DO
dosta
05:55 09.11.2018.

Igracima se digo, igra zavrsena:::::))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije