Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠTEDJET ĆE VRIJEME I NOVAC

Mike Tyson se izvukao, muškarac kojeg je žestoko isprebijao neće ga tužiti: Evo zašto!

11.05.2022.
u 19:50

Žrtva je imala nekoliko vidljivih tragova udaraca na svom licu te se pretpostavljalo kako Tysona čeka pravna bitka zbog fizičkog napada.

Prije 20-ak dana, Mike Tyson našao se u središtu novog incidenta. Jedan od najpoznatijih i najstrašnijih boksača u povijesti, izudarao je jednog od putnika u avionu tijekom leta za Floridu.

Javnost je ovaj put stala u obranu Mikea Tysona jer je preko snimki, ali i kroz iskaze svjedoka, bilo jasno kako je taj putnik konstantno provocirao legendarnog boksača, a usput je bio i pod utjecajem alkohola. Tyson je navodno dao sve od sebe da ostane smiren i dugo se suzdržavao. U jednom trenutku ipak mu je "pukao film" te je s nekoliko udaraca u glavu primirio provokatora.

Žrtva je imala nekoliko vidljivih tragova udaraca na svom licu te se pretpostavljalo kako Tysona čeka pravna bitka zbog fizičkog napada. Ipak, dobre vijesti za Tysona, nikakve optužnice neće biti podignute protiv njega!

- Pregledali smo policijske izvještaje, kao i razne snimke prikupljenje od strane organa zakona i reda. Naša odluka je da nećemo podizati nikakve optužnice protiv gospodina Tysona, a odluku smo donijeli na osnovu svih okolnosti vezanih za sukob koji se dogodio. Okolnosti uključuju ponašanje žrtve koje je zapravo dovelo do incidenta, interakciju između Tysona i žrtve, kao i zahtjeve obje uključene strane da se nikakvi optužni prijedlozi ne pokreću - izjavio je okružni tužitelj Steven Wagstaffe u priopćenju koje je objavio USA Today, a prenosi Fight Site.

Dakle, pozitivna je informacija kako je i žrtva ovog incidenta spoznala krivnju koja je dovela do fizičkog napada, odnosno pretučeni putnik odbio je tužiti Tysona. Radi se o reakciji suprotnoj od očekivane, jer pretpostavljalo se kako bi žrtva mogla pokušati iskoristiti činjenicu da se radi o poznatom boksaču. To se na kraju nije dogodilo i ovaj slučaj službeno je završen tako što nitko neće pravno odgovarati za to što se dogodilo.

Deblji kraj na koncu je izvukao taj putnik, ali okoristimo li se jednom poznatom uzrečicom, moglo bi se reći da je "naučio cijenu mangupstva".

 

Ključne riječi

Komentara 2

AM
Ameise
23:37 11.05.2022.

Moze se uvijek pohvaliti da je dobio batine od Tysona, to ce mu ostat za uvijek 😏

RA
radolizem
20:24 11.05.2022.

Američka namještaljka! Jeftina reklama. Kada Mike Tyson u stojećem stavu udari čovjeka koji sjedi na sjedalu u avionu, onda to nisu ogrebotine, već teške tjelesne ozljede, ozljede opasne po život! Ako Tyson nešto zna, onda je to kako jednim udarcemm uspavati protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije