Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Mainz šokirao Bayern na Allianz Areni, asistencija Kramarića za pobjedu Hoffenheima

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
02.03.2016.
u 22:01

Borussia Dortmund golovima Ramosa i Durma slavila je 2:0 kod Darmstadta i tako stigla na pet bodova zaostatka za Bayernom.

Nogometaši Mainza probrinuli su za najveću senzaciju 24. kola Bundeslige jer su slavili na Allianz Areni protiv Bayerna 2:1. Poveli su gosti preko Samperija u 26. minuti. Bavarce je u igru vratio Robben u 64. minuti, međutim za novi šok na Allianz Areni pobrinuo se Cordoba u 86. minuti, piše Goal.

Borussia Dortmund golovima Ramosa i Durma slavila je 2:0 kod Darmstadta za koji je do 63. minute igrao Vrančić. Žuto-crni tako su stigli na pet bodova zaostatka za Bayernom

Andrej Kramarić dobio je priliku od 71. minute, a deset minuta kasnije asistirao je Uthu za gol za pobjedu Hoffenheima 2:1 protiv Augsburga. Domaćin je prethodno poveo preko Vollanda, ali je gost izjednačio preko Verhaegha. Bičakčić je priliku dobio od 46. minute.

Statistiku pogledajte na portalu Goal.com.

HSV je dobro počeo kod Schalkea i poveo preko Müllera u 4. minuti, ali do kraja je domaćin golovima Meyera, Huntelaara i Schopfa to okrenuo i pobijedio 3:2. Gosti su tek preko Kačara smanjili u samoj završnici. Spahić je odigrao 90 minuta za goste, Iličević ostao na klupi, kao i Kolašinac kod domaćina.

Za iznenađenje se pobrinuo Werder koji je uz tri gola Pizarra i jedan Bartelsa slavio kod Bayera 4:1. Gol domaćina bio je zapravo autogol Djilobodjija. Jedvaj je za apotekare odigrao cijelu utakmicu.

Vedad Ibišević odigrao je 90 minuta u pobjedi Herthe 2:0 protiv Frankfurta. Zabili su Weiser i Kalou.

Borussia Mönchengladbach je golovima Hazarda, Raffaela i Herrmanna te autogolom Grosskreutza s 4:0 kod kuće slavila protiv Stuttgarta (Šunjić ostao na klupi).

>>Ivica Olić se povukao iz hrvatske reprezentacije!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 2

SP
Sparks18
06:20 03.03.2016.

Gospodo, drago mi je sto pratite nase igrace koji igraju u inozemnim klubovima, za pohvalu. Medjutim ostavite se regiona i pracenja njihovih igraca u "inostranstvu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije