Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na Ligu prvaka

Lokomotiva sjajno otvorila, pa na kraju spašavala bod protiv neugodne Gorice

Lokomotiva - Gorica
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
19.07.2020.
u 20:47

Mogla je Gorica i do preokreta u 75. minuti, međutim fantastičan udarac Kristijana Lovrića s nekih 17 metara je zaustavila greda

Nogometaši Lokomotive i Gorice odigrali su 1:1 u pretposljednjoj utakmici 35. kola Prve HNL, pa se Lokomotiva uoči same završnice bodovno izjednačila s drugoplasiranom Osijekom (oba kluba imaju 62 boda, ali Osijek bolju gol-razliku).

Drugog putnika u kvalifikacije za Ligu prvaka tako ćemo najvjerojatnije doznati 25. srpnja u izravnom srazu tih dvaju klubova u Gradskom vrtu, dok je Gorica ostala na šestom mjestu s 48 bodova.

Gledatelji u Kranjčevićevoj ulici vidjeli su zanimljivu utakmicu s dosta prigoda na obje strane, a domaćina je u prednost doveo Mario Budimir u desetoj minuti. 

Odlično je nabacio Fran Karačić s desne strane, dok je Budimir iskoristio svoju visinu i glavom poslao loptu u mrežu iskosa iz peterca. 

Zabio je Budimir nakon točno pola sata igre i drugi gol iz poluvoleja s vrha šesnaesterca, međutim, poništen je nakon intervencije iz VAR sobe jer je ocijenjeno da se Kristijan Jakić prethodno nalazio u nedopuštenoj poziciji.

I u otvaranju drugog dijela je Budimir tumačio naslovnu ulogu, ali je u 54. minuti promašio otvorena vrata s otprilike četiri metra.

Gosti su to vrlo brzo kaznili, pa je u 61. minuti na semaforu 'zasjalo' 1:1. Gol je zabio Ognjen Mudrinski, i to iz okreta s nekih desetak metara.

Mogla je Gorica i do preokreta u 75. minuti, međutim fantastičan udarac Kristijana Lovrića s nekih 17 metara je zaustavila greda.

Naposljetku su gosti zabili taj drugi pogodak, ali je gol Mudrinskog u 87. minuti nakon dodavanja Lovrića ipak poništen zbog zaleđa.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
23:42 19.07.2020.

Suci su doslovno uništili Lokomotivu. U prošlom kolu čist penal zbog igranja rukom igrača Slavena kod 0:0 nisu svirali. Identičan danas Batinić svira Hajduku protiv Rijeke. Danas Zebec poništi drugi vrhunski gol Budimira kojega ni tri golmana ne bi obranila jer je Jakić bio u zaleđu a nije utjecao na igru. Jadno da jadnije ne može biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije