Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO U DRAŽENOVU DOMU

Legenda Dinama oduševljena: Neponovljivo, ne znam kada sam zadnji put ovo doživio u Zagrebu

Zagreb: Treća utakmica finalne serije 1.HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
27.05.2023.
u 12:47

Među navijačima bili i Dominik Livaković, Luka Ivanušec, Robert Ljubičić i Stefan Ristovski, a bio je tu i legendarni dinamovac Velimir Zajec.

Futsal Dinamo sinoć je u Draženovu domu u trećoj utakmici finalne serije rezultatom 6:2 uvjerljivo nadigrao Olmissum i time poveo s ukupnih 2:1 u seriji koja se igra u tri pobjede.

Ovo je bila prva utakmica serije odigrana u Zagrebu, a Plave su kao i uvijek vjerno i vatreno podržali njihovi navijači. Na krilima navijača i nevjerojatne igre Dinamo je došao do prilike da već u ponedjeljak 29. svibnja okonča seriju i osvoji prvi naslov prvaka u svojoj povijesti.

Bad Blue Boysi pokazali su ponovo što znači ispuniti tribine i svim srcem navijati. Buka nije stala tokom cijele utakmice. Na samom kraju zapjevali su i "Sve za ljubav" Mladena Grdovića koja je nešto promijenjenog refrena glasila: "Za Dinamo dao bih sve."

Među navijačima bili i Dominik Livaković, Luka Ivanušec, Robert Ljubičić i Stefan Ristovski, a bio je tu i legendarni dinamovac Velimir Zajec.

"Ma dečki, za ovo se živi, ovo je neponovljivo. Ne znam kad sam u Zagrebu zadnji put doživio ovakvu atmosferu. Cibonine utakmice 80-ih? Ma ne, ovo je bilo bolje od toga. Čestitam svima u Futsal Dinamo, igračima i upravi, ali i navijačima", napisao je Zajec nakon utakmice na Facebooku.

>> Pogledajte galeriju s utakmice

Zagreb: Treća utakmica finalne serije 1.HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma
1/11
Ključne riječi

Komentara 1

DE
derin
15:19 27.05.2023.

Igrajte, navijajte, ali bilo je i izgleda ružnih povika "u... tovara" i dobacivanja predmeta u teren. Jednima se broji sve izgleda, a drugdje se ne vidi izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije