Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGROZILI SU SE

VIDEO Komentator degutantno izvrijeđao vatrenog u TV prijenosu, navijači stali u obranu Hrvata

Glasgow: Zagrijavanje igrača prije početka utakmice Hrvatska - Škotska na EP
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
25.11.2021.
u 08:25

U komentarima su se javili mnogi Vidini obožavatelji koji su poručili De Vosu da nije u redu to što je rekao

Nizozemski televizijski komentator, Sierd de Vos komentirao je utakmicu Bešiktaš - Ajax u kojoj su gosti slavili 2:1, ali nogometno i novinarsko znanje nije ono po čemu će ga ljudi zapamtiti. 

Dok je kamera zumirala hrvatskog reprezentativca, kapetana turskog kluba, prilikom razmjene zastavica s Tadićem i pozdrava sa sucima, dobro poznati komentator je pred utakmicu koja se igrala u 18:45, rekao: 

"Vida inače ne smije igrati u ovom terminu jer je previše ružan, a sada djeca gledaju televiziju. Bešiktaš je zbog toga morao platiti i tražiti posebnu dozvolu da Vida igra."

U komentarima su se javili mnogi Vidini obožavatelji koji su poručili De Vosu da nije u redu to što je rekao, a jedan ga je upitao:

"Vida je viceprvak svijeta, a što je Nizozemska? Nestala s nogometne karte?"

Ključne riječi

Komentara 11

TO
Toby
09:16 25.11.2021.

Fini ljudi.To su oni kaj su bili u Srebrenici devedesetih.Ideal ljudstva!

RO
RogaBabaroga
09:01 25.11.2021.

sramota! očito ga je odgojila ulica! otkaz momeentalni

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:37 25.11.2021.

Ajme niskozemci. Ja koji sam iz Luksemburga ću vam reći što je ta država. Oni su toliko nisko, da ih more hoće potopiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije