Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas naroda

Jeste li zadovoljni prvim nastupom kauboja na SP-u u Kataru?

Rukometaši
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.01.2015.
u 19:20

Trenutačno smo treći u skupini, ispred nas su Makedonija i BiH, a već sutra očekuje nas utakmica protiv neugodnog Tunisa

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom je otvorila Svjetsko prvenstvo u Kataru. U prvom kolu pobijedila je Austriju sa 32:30, a predvodio ju je sjajni Ivan Čupić sa 11 pogodaka. Iako se očekivala nešto lakša utakmica, kauboji su se za bodove borili do posljednje sekunde.

No, kako je i izbornik Goluža rekao nakon susreta, najbitnija je pobjeda. Trenutačno smo treći u skupini, ispred nas su Makedonija i BiH, a već sutra nas očekuje utakmica protiv neugodnog Tunisa.

U svakom slučaju, pogrešaka je bilo, ali tek je početak turnira i Goluža će sigurno podizati formu svojih igrača. A vas pitamo kako ste zadovoljni prvom utakmicom; odgovorite nam u komentarima i u anketi...

>>Tunižani igraju divlje i agresivno, čeka nas prava makljaža na terenu

>>Goluža: Moramo se prilagoditi na sudački kriterij, presjekla su nas isključenja

>>Hrvatska i u Kataru imala sjajnu podršku, na tribinama braća Kovač, ali i Ribery!

>>Hrvatska pobijedila Austriju, ali slavlje je bilo upitno do posljednjih sekundi

Komentara 14

MA
Majur
19:49 16.01.2015.

Sve se da prežvakati uz pobjedu, ali Kopljara kad vidim kako kilavo i bez muDa igra dobijem osip...žali Bože fizičkih predispozicija kad fali u glavi i srcu. Sjećam se da su švabe imale jednog igrača visokog kao Kopljar, Volker Zerbe...lik je bušio golmane i drapao mreže sa 10 metara, a ovaj naš kilav kao najstarija baba....

ST
starkey662002
19:52 16.01.2015.

Vidim iste probleme kao i prije, obrana suplja, forsira se Alilovic iako ocito nije u formi, postotak obrana mu je katastrofa, u napadu igraju trojica igraca, Duvnjak, Vori koji je izranjavan i procitan i Cupic koji jedini gine na terenu. S takvom igrom proci cemo skupinu, uz mozda koji kiks, ali kada dodju pravi susreti s jakim reprezentacijama biti ce kao i do sada, nazalost. Biti ce mi drago ako sam pogrijesio.

Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
20:36 16.01.2015.

Bože sačuvaj. Uvjek ista priča. Mi mislimo da je dovoljno pojaviti se na terenu i protivnička momčad će pasti u nesvjest. Ali utakmica se igra s kontinuiranim angažmanom i do kraja. Austrijanci su tako igrali i nesretno izgubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije