Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČICA MANJE

Izbornik Šoštarić objavio popis putnica na Mediteranske igre u Alžiru

Hrvatska i Francuska sastale se u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo rukometašica
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
21.06.2022.
u 17:12

Hrvatska  je u skupini sa Španjolskom, Tunisom i Alžirom. Kao i uvijek, naš vrijedni izbornik Nenad Šoštarić potezao je sve svoje veze širom svijeta ne bi li nabavio potrebne informacije o sastavima ekipa protiv kojih će Hrvatska igrati, ali i neke snimke njihovih utakmica.

U miru i tišini hotela Panorama u Prelogu hrvatska ženska rukometna reprezentacija završila je kratke pripreme uoči nastupa na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu, koje se održavaju od 25. lipnja do 5. srpnja 2022.

Izbornik Nenad Šoštarić imao je sjajne uvjete u Prelogu, jer je u sklopu hotela dvorana s novim parketom i odličnim fitness centrom, tako da igračice direktno iz svojih soba mogu na trening. Kako vremena nije bilo previše, uglavnom se pokušavalo ujednačiti tjelesnu spremu rukometašica, slagala se igra, ali i analiziralo suparnice. U sastavu reprezentacije tek je nekoliko onih koje su stalne članice A ekipe, tako da je trebalo brojne mlade snage uvesti u za njih novi sustav igre.

Nažalost, uoči samog puta zbog ozljede gležnja s popisa putnika otpala je Lea Franušić. Tako će Hrvatska na Mediteranske igre s igračicom manje jer je praktički nemoguće u 24 sata pronaći zamjenu i riješiti sve potrebne vize za ulazak u Alžir.

Hrvatska  je u skupini sa Španjolskom, Tunisom i Alžirom. Kao i uvijek, naš vrijedni izbornik Nenad Šoštarić potezao je sve svoje veze širom svijeta ne bi li nabavio potrebne informacije o sastavima ekipa protiv kojih će Hrvatska igrati, ali i neke snimke njihovih utakmica. To vrijedi i za reprezentacije koje se nalaze u drugoj skupini gdje će igrati Srbija, Sj. Makedonija, Turska i Portugal. Dvije najbolje reprezentacije iz skupina idu u polufinale, odnosno u borbu za medalje.

 

Popis igračica za Mediteranske igre:

LUCIJA BEŠEN, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
ANTONIA TUCAKOVIĆ, RK PODRAVKA VEGETA
ANDREA ŠIMARA, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
TENA JAPUNDŽA, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
SARA ŠENVALD, RK PODRAVKA VEGETA
STELA POSAVEC, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
KATARINA PAVLOVIĆ, HC ROCASA GRAN CANARIA
TINA BARIŠIĆ, RK PODRAVKA VEGETA
TENAPETIKA, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
EMA GUSKIĆ, ŽRK BJELOVAR
LANA JARAK, RK DALMATINKA
NIKA VOJNOVIĆ, ŽRK BJELOVAR
MIA TUPEK, RK SESVETE AGROPROTEINKA
ANA MALEC, RK LOKOMOTIVA ZAGREB
JOSIPA BEBEK, ŽRK DUGO SELO 55

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije