Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službena odluka

Ipak ništa od nadanja navijača: Finale njemačkog kupa bez gledatelja

Bundesliga - RB Leipzig v TSG 1899 Hoffenheim
Odd Andersen/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.04.2021.
u 13:26

"Zbog mjera na snazi na mjestu gdje se igra finale, u Berlinu, nemoguće je tražiti da utakmici nazoče i navijači", navodi DFB u svom priopćenju

Finale njemačkog kupa koje je na rasporedu 13. svibnja u Berlinu igrat će se pred praznim tribinama kao i 2020., objavio je u petak Njmeački nogometni savez (DFB).

"Zbog mjera na snazi na mjestu gdje se igra finale, u Berlinu, nemoguće je tražiti da utakmici nazoče i navijači", navodi DFB u svom priopćenju.

U polufinalu igraju Werder Bremen i RB Leipzig 30. travnja te Borussia Dortmund i drugoligaš Holstein Kiel 1. svibnja.

U petak će Uefa donijeti odluku o četiri utakmice Europskog prvenstva (od 11. lipnja do 11. srpnja), u Munchenu gdje ni jedna utakmica u zadnjih gotovo godinu dana nije igrana uz publiku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije