Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT

Hrvatski stručnjak preuzima Oršića i Ćaletu-Cara? Ima i ponudu od bivšeg prvaka Europe

ITA, Serie A, Torino FC vs Udinese Calcio
EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari
09.02.2023.
u 15:11

Trenutni trener talijanskog Torina navodno ima ponude s više strana, a vezane su uz Premier ligu

Ivan Jurić prema pisanju talijanskih medija ima dvije unosne ponude iz engleskog Premiershipa. Radi se o tamošnjim prvoligašima Southamptonu i bivšem europskom prvaku Nottingham Forrestu. Ipak, Tuttosport piše kako nije previše izgledno da će Jurić otići na Otok unatoč primamljivim poslovima. 

Portal Tuttosport sad navodi da, osim novog ugovora, postoji nekoliko razloga zašto će Jurić odbiti Nottingham Forest, a potom i klub za koji nastupaju Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car, doduše sada su prebačeni u B momčad.

 

 

Ono što utječe na Jurićevu odluku je odličan rezultat Torina koji se bori za plasman u europska natjecanaj, nedavno je izjavio da u karijeri nikad nije bio jače povezan s igračima koje je vodio od ovih koje vodi danas.

Osim toga, dolazak Ivana Ilića iz Verone koji je plaćen 15 milijuna eura dokaz je da se situacija promijenila i da klub sad poštuje njegove želje što se tiče transfera. 

Standings provided by Sofascore
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije