Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika razmjena

Higuain službeno u Milanu, Bonucci se vratio u Juventus

Football Soccer - FC Barcelona v Juventus - UEFA Champions League Quarter Final Second Leg - The Nou Camp, Barcelona, Spain - 19/4/17 Juventus' Gonzalo Higuain in action with Barcelona's Ivan Rakitic  Reuters / Sergio Perez Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.08.2018.
u 22:50

Higuain je u Milan stigao na jednogodišnju posudbu za koju će "crno-crveni" izdvojiti 18 milijuna eura s mogućnosti otkupa ugovora za 36 milijuna eura.

Talijanski nogometni velikani Milan i Juventus u četvrtak su objavili kako su i službeno dovršili razmjenu igrača u kojoj su put Milana otišli argentinski napadač Gonzalo Higuain i branič Mattia Caldara, dok se u redove Juventusa nakon jednogodišnjeg izbivanja vratio talijanski reprezentativni stoper Leonardo Bonucci.

Higuain je u Milan stigao na jednogodišnju posudbu za koju će "crno-crveni" izdvojiti 18 milijuna eura s mogućnosti otkupa ugovora za 36 milijuna eura.

Oba braniča koja su zamijenila klubove potpisala su petogodišnje ugovore sa svojim novim poslodavcima vrijedne po 35 milijuna eura.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije