Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARGILA U RUCI

Evo tko je atraktivna crnka koju je Luka Modrić grlio na zabavi

Modrić
Printscreen/Grgo Jelavic(PIXSELL)
17.10.2022.
u 12:16

Kapetana hrvatske reprezentacije vidjeli smo u neobičnom izdanju - u ruci je držao nargilu i prilikom fotografiranja zagrlio atraktivnu crnku pored sebe.

Nedjelja je bila dan velikog slavlja za igrače i navijače Real Madrida. Kraljevi su u El Clasicu svladali Barcelonu (3:1) i upisali dosad najvažniju pobjedu u sezoni.

Slavlje igrača Reala preselilo se u kuću Federica Valverdea koji je organizirao druženje sa svojom partnericom Minom Bonino koja je slavila 26. rođendan. Valverde je itekako imao razloga za slavlje jer je bio jedan od najboljih igrača na terenu i zabio je gol.

Foto: Instagram

Na druženju su bili i drugi igrači Reala poput Davida Alabe, Marca Asensija, Luke Modrića i Lucasa Vázqueza. A kapetana hrvatske reprezentacije vidjeli smo u neobičnom izdanju - u ruci je držao nargilu.

Modrić je prilikom fotografiranja zagrlio crnku pored sebe, a riječ je o Hrvatici Andreji Čermak. Ona je sa suprugom Hrvojem Čermakom (na fotografiji desno uz Vanju Modrić) također bila na zabavi. Hrvoje Čermak sin je generala Ivana Čermaka, jednog od najbogatijih Hrvata.

Inače, obitelj Modrića i Čermaka često se druže, a moglo ih se zajedno vidjeti i na javnim događajima. Andreja i Hrvoje Čermak godinama žive u Münchenu, a imaju troje djece, baš kao i Modrići.

"Ovako Real Madrid pobjeđuje", navela je Mina Bonino u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu. Fotografiju više nije moguće pronaći, no prenijeli su je brojni španjolski mediji. 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Cristiana Ronalda

Ključne riječi

Komentara 10

HU
Hulk
00:09 18.10.2022.

General Čermak je spakirao sina unuke i nevjestu u Njemačku ,valjda se boji da ih vrag ne odnese zbog njegovih ratnih grijeha (ratni profiter koga se to DORH boji )

JD
John Doe Jr.
08:11 18.10.2022.

Blago se djeci čiji su roditelji ratni profiteri

DR
dragoSG
14:33 18.10.2022.

Neče se valjda družit sa sinom pekara Joze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije