Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKITA

VIDEO Genijalni Modrić jednim dodirom skršio najvećeg talenta Barce, pao je na travu

Real Madrid vs FC Barcelona
Cebolla / Senis / ALFAQUI
16.10.2022.
u 18:25

Uz to, imao je sjajan pas petom, a madridska publika potez je ispratila pljeskom.

Luka Modrić odigrao je 78 minuta u današnjem El Clasicu, u kojem je Real Madrid slavio nad nogometašima Barcelone rezultatom 3:1. Pogotke su za domaće postizali Benzema, Valverde i Rodrygo, dok je za goste zabio Ferran Torres. Ali, ne igraju samo golovi.

Najbolji dokaz tomu upravo je Modrić, koji se istaknuo sjajnim potezima. Prvo je posramio ponajvećeg talenta Barce Pedrija, kojeg je jednim dodirom izbacio iz ravnoteže, mladić je pao, a Hrvat kreirao solidnu šansu Benzemi.

Samo minutu kasnije, odigrao je lucidan pas petom između Pedrija i Jordija Albe. Bio je, naravno, precizan. 

Real je tako preuzeo prvo mjesto ljestvice La Lige, kojeg je do maloprije držala upravo Barca. Momčad Carla Ancelottija ima 25, a Katalonci 22 boda. 

Standings provided by Sofascore

>> 

Video Večernjeg: Delirij Hajduka i neredi u Gorici, interventna upala među navijače, pogledajte kako ih trpaju u maricu

Komentara 3

DU
Deleted user
08:15 17.10.2022.

Da se razumijemo Luka Modrić je jedan od najboljih svih vremena, ali realnost je da ima 37 godina i da se to vidi, da već u 12 minuti susreta drži ruke na koljenima, da se slabo otvara suigračima, kasno se pridodaje fazi napada te da su njegove obrambene zadaće svedene na minimum. Ono što on donosi Realu su kontra napadi, odnosno prelazak iz faze obrane u napad gdje on svojim potezim omogućuje Viniciusu i Benzemi da se dobro postave.

CA
car100
22:03 16.10.2022.

pao je i prije nego je Modrić došao do lopte. Opet novinari vide ono što nitko drugi ne vidi ....

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:51 16.10.2022.

Sudac najgori na terenu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije